Callista Enterprise medarbetare Anders Forssell

Anders Forssell

Vice VD, ansvarig för marknadsföring och försäljning

Anders har en bakgrund som systemutvecklare och arkitekt men har de senaste åren fokuserat ledning, marknadsföring och försäljning. Han har arbetat i såväl produktbolag som konsultföretag, och har en bred erfarenhet från olika kundsegment och teknikområden.

Anders mål är att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer genom att kombinera kunskaper inom systemutveckling och komplexa IT-lösningar med erfarenheter inom affärsutveckling och försäljning.

Varför Callista Enterprise?

Callista Enterprise är ett företag med en unik företagskultur där kompetensutveckling, samarbete och delaktighet står i centrum. Här får jag arbeta tillsammans med Sveriges vassaste konsulter inom arkitektur och systemutveckling, och har sedan jag startade fått vara med på en spännande resa där företaget växt och utvecklats kraftigt. Mitt fokus ligger på ledning, marknad och sälj, men jag har ett stort intresse för teknik och får lära mig nya saker varje dag. Programmerar gör jag mest på fritiden numera, och då gärna i Swift.

+46 733 51 91 71
anders.forssell@callistaenterprise.se

Twitter LinkedIn

Blogg

Callista Enterprise presenterar Microservice-arkitektur på Europas ledande Spring-konferens

// Anders Forssell

Intresset för Microservice-arktietkur bara ökar, och nu kommer Callista Enterprise berätta om hur man lyckas med microservices för en internationell publik vid Spring I/O i Barcelona, 18-19 maj 2017.