Callista Enterprise medarbetare David Ström

David Ström

Senior utvecklare, scrum master, integrationstekniker

David är en senior systemutvecklare som brinner för det agila arbetssättet och drivs av att alltid bli lite bättre. Han har över 10 års erfarenhet inom branscher som media, detaljhandel/logistik, telekom och hälso-/sjukvård. Davids är en full-stack utvecklare som alltid eftersträvar att leverera bästa möjliga lösning till kunden.

David har under många år kombinerat rollen som utvecklare med roller som scrum master och teamledare. Detta har lett till att frågor kring coachning och ledarskap ligger honom varmt om hjärtat.

Varför Callista Enterprise?

Det starkaste skälet till att jag drogs till Callista var företaget tydliga kompetensfokus och starka tekniska profil. Jag kände direkt att här har jag stora möjligheter att utvecklas, men också att få arbeta i verkligt meningsfulla projekt. Idag är jag tacksam att jag fått den chansen och känner att verkligen får möjligheten att utvecklas i den riktning jag önskar.

+46 709 32 74 98
david.strom@callistaenterprise.se

LinkedIn

Blogg

Rapport från Spring I/O 2017

// David Ström

Got Flux? Den frågan ställdes på Spring I/O 2017 konferensen i Barcelona, och även om jag inte har svaret så har jag iaf fått massor av information och inspiration här.

Grafdatabaser, FTW!

// David Ström