Callista Enterprise medarbetare Jesper Holmberg

Jesper Holmberg

Arkitekt, lead developer

Jesper är en erfaren utvecklare och arkitekt med fokus på Java-området. Han har lång erfarenhet av ledande roller inom utvecklingsteam som arkitekt, lead developer och teknisk projektledare. Inom Java-området har han arbetat med såväl Spring-baserade arkitekturer som avancerade systemintegrationslösningar på Apache Camel och andra integrationsarkitekturer.

Jesper drivs av en ständig nyfikenhet på intressanta tekniska lösningar, kombinerat med ett stort intresse för att kombinera en förståelse för verksamhetens processer med solida kunskaper om det tekniskt möjliga.

Varför Callista Enterprise?

Det som lockar med Callista för mig är att kompetensutveckling alltid står i fokus. Alla konsultbolag framhäver medarbetarnas kompetens som den viktigaste resursen, men Callista är det första bolag som jag arbetat på där kompetensutveckling alltid prioriteras. Att vässa sina kunskaper tillsammans med några av Sveriges bästa utvecklare och arkitekter är en ständig utmaning och glädje när jag arbetar på Callista.

+46 70 412 91 13
jesper.holmberg@callistaenterprise.se

Blogg

Från Maven till Gradle Presentation

// Jesper Holmberg

Presentation från Cadec 2015

Sedan några år tillbaka är Gradle ett modernt och spännande alterntiv till äldre byggverktyg som Ant och Maven. Gradle lånar många idéer från sina föregångare, men erbjuder använderen en helt ny flexibilitet och uttrycksfullhet. Ett smidigare och mer kraftfullt byggverktyg ger många fördelar när projekten växer och blir mer heterogena, men även för mindre projekt är Gradle ett utmärkt verktyg för att skapa kompakta, läsbara och lättföränderliga bygglösningar.