Callista Enterprise medarbetare Johan Kindgren

Johan Kindgren

Systemarkitekt, senior utvecklare

Johan är en mycket rutinerad konsult med systemutveckling inom öppen källod och arkitektur som specialitet. Han har lång erfarenhet av att bygga stora system baserad på öppen källkod, med höga krav på både prestanda och tillgänglighet. Johan har erfarenhet inom många olika brancher, såsom myndigheter, bank och finans, e-handel samt fordonsindustri.

Förutom utveckling och arkitektur har Johan även haft ansvar inom CM-området, där Johan har jobbat med automatisering under nästan tio år. Johan har lång erfarenhet av att jobba i agila projekt och att leda utvecklare som Senior Lead Developer.

Varför Callista Enterprise?

Efter nästan tio år med eget bolag kände jag att det vore trevligt att ha kollegor, och eftersom jag har jobbat med Callista Enterprise tidigare tog det inte lång tid att fundera över att bli anställd. Nu har jag en massa kollegor som har ett brinnande intresse för teknik, inom många olika områden. Framför allt värdesätter jag Callistas fokus på kompentensutveckling och kultur att dela med sig av kunskap!

+46 733 58 36 60
johan.kindgren@callistaenterprise.se

Twitter LinkedIn Google+

Blogg

GOTO Stockholm

// Johan Kindgren

Årets tema för konferensen GOTO Stockholm var Cloud native applications, och de hade fått ihop en bra samling av talare från några av de mer kända bolagen inom området.