Foto av Patrik Gustavsson

Patrik Gustavsson

Lösningsarkitekt, systemarkitekt

Patrik har över 25 års erfarenhet inom lösningsarkitektur, systemarkitektur, systemutveckling, kravhantering och utbildning. Hans erfarenheter bygger på en gedigen utvecklarbakgrund inom både Java och .NET.

Patrik har bred branscherfarenhet, tycker om lära nytt, har ett öppet sinne och kan omvandla tidigare erfarenheter till nya situationer. Vid sidan av sina konsultuppdrag har Patrik varit lärare, inom bl a IT-arkitektur, för ett stort antal kollegor i branschen.

Varför Callista Enterprise?

Jag har valt Callista eftersom det både ger mig möjlighet till att delta bredare i projekten (både arkitektur och utveckling) samt stora möjligheter att utvecklas inom de områden jag tycker är intressanta.

+46 768 51 43 92
patrik.gustavsson@callistaenterprise.se

Blogg

Arkitekturblogg del 5: Arkitekturmönster

// Patrik Gustavsson

För många år sedan ställde en amerikansk forskare vid namn Mary Shaw en intressant frågeställning. Hur kommer det sig att en del projekt lyckas och andra misslyckas trots att förutsättningarna egentligen är likadana? Hon kom fram till att det inte är så lätt att se en gemensam faktor för de projekt som misslyckas. Men hon kunde tydligt urskilja ett antal saker som genomgående framträdde i lyckade projekt.