Callista Enterprise medarbetare Patrik Gustavsson

Patrik Gustavsson

Lösningsarkitekt, systemarkitekt

Patrik har över 25 års erfarenhet inom lösningsarkitektur, systemarkitektur, systemutveckling, kravhantering och utbildning. Hans erfarenheter bygger på en gedigen utvecklarbakgrund inom både Java och .NET.

Patrik har bred branscherfarenhet, tycker om lära nytt, har ett öppet sinne och kan omvandla tidigare erfarenheter till nya situationer. Vid sidan av sina konsultuppdrag har Patrik varit lärare, inom bl a IT-arkitektur, för ett stort antal kollegor i branschen.

Varför Callista Enterprise?

Jag har valt Callista eftersom det både ger mig möjlighet till att delta bredare i projekten (både arkitektur och utveckling) samt stora möjligheter att utvecklas inom de områden jag tycker är intressanta.

+46 768 51 43 92
patrik.gustavsson@callistaenterprise.se

Blogg

Arkitekturblogg del 6: Integrationsmönster och designmönster

// Patrik Gustavsson

I slutet av förra inlägget i den här bloggserien om arkitektur så utlovades att nästa inlägg ska ha följande innehåll: ”Integrationsmönster och designmönster. I samband med det finns det även anledning att titta lite närmare på den roll som arkitekten har.” Det är tre helt olika ämnen så det är på sin plats med en motivering varför jag valde just dessa tre.