Callista medarbetare Erik Englund

Erik Englund

Systemutvecklare

Erik är en driven systemutvecklare som ständigt imponerar med sin förmåga att ta sig an nya teknologier och leverera kvalitativa lösningar. Med erfarenhet från sjukvårdssystem, uppkopplade personbilar och molnbaserade webbapplikationer har Erik byggt upp en stark kompetens som prisats av såväl kunder som kollegor.

Varför Callista?

För mig var det en kombination av ett professionellt intryck uppbackat av gedigen kompetens samt synen på kompetensutveckling och kunskapsdelning. På Callista har jag mycket att säga till om när det kommer till uppdrag och vilka tekniker jag fördjupar mig inom. Detta tillsammans med en trevlig och sund stämning bland kollegorna gör att jag trivs väldigt bra.

erik.englund@callistaenterprise.se

Blogg

Kodad infrastruktur på riktigt med AWS Cloud Development Kit Presentation

// Erik Englund

Presentation från Cadec 2021 - LIVE Online

Infrastructure-as-code (IaC) är ett begrepp som vuxit fram i takt med övergången från onpremise till molnmiljöer. AWS har sedan 2011 möjliggjort IaC via CloudFormation som ger utvecklare möjlighet att definiera infrastrukturen via templates i YAML eller JSON. Tio år senare finns nu ett nytt verktyg – AWS Cloud Development Kit – som gör utvecklares liv avsevärt lättare.

Frontend med finess - kolla in Vue.js Presentation

// Erik Englund

Medarbetare