Johan Kindgren

Systemarkitekt, senior utvecklare

Johan är en mycket rutinerad konsult med systemutveckling inom öppen källod och arkitektur som specialitet. Han har lång erfarenhet av att bygga stora system baserad på öppen källkod, med höga krav på både prestanda och tillgänglighet. Johan har erfarenhet inom många olika brancher, såsom myndigheter, bank och finans, e-handel samt fordonsindustri.

Förutom utveckling och arkitektur har Johan även haft ansvar inom CM-området, där Johan har jobbat med automatisering under nästan tio år. Johan har lång erfarenhet av att jobba i agila projekt och att leda utvecklare som Senior Lead Developer.

Varför Callista Enterprise?

Efter nästan tio år med eget bolag kände jag att det vore trevligt att ha kollegor, och eftersom jag har jobbat med Callista Enterprise tidigare tog det inte lång tid att fundera över att bli anställd. Nu har jag en massa kollegor som har ett brinnande intresse för teknik, inom många olika områden. Framför allt värdesätter jag Callistas fokus på kompentensutveckling och kultur att dela med sig av kunskap!

johan.kindgren@callistaenterprise.se

Twitter LinkedIn Google+

Blogg

SoapUI, Gradle och mockade webtjänster

// Johan Kindgren

SoapUI är ett verktyg som ofta används vid utveckling av system där man anropar webtjänster (både Soap och Rest). Dels så kan man skapa testsviter för att verifiera en befintlig tjänst, eller så kan man simulera/mocka tjänster som man ska anropa i sitt system.

JFokus 2018 - Framtiden för Java ser ljus ut

// Johan Kindgren

GOTO Stockholm

// Johan Kindgren