Callista Enterprise medarbetare Annica Sunnman

Scrum – Lathetens eller effektivitetens utvecklingsmetod? Presentation

// Annica Sunnman

Presentation från Callista Developer's Conference 2009

Intresset för agila projekt har ökat markant under senaste åren. Agila projekt innebär mindre dokumentation, mindre analys & design och mindre projektstyrning. Produktiviteten i projekten kommer därmed automatiskt att öka och leverablerna blir stabilare - eller? Scrum är ett sätt att driva agil utveckling och det finns många rykten och antaganden som inte alltid stämmer överrens med verkligheten. Presentationen baseras på samlade erfarenheter kring Scrum, och hur det är att i praktiken jobba i ett agilt projekt. Ökar man verkligen produktiviteten jämfört med ett traditionellt utvecklingsprojekt, eller är det bara något för lata utvecklare?

Ladda ner presentation

Kommentarer