Callista Enterprise medarbetare Johannes Carlén

Ready to Go Mobile! Presentation

// Johannes Carlén

Presentation från Callista Developer's Conference 2012

Appar och mobila anpassningar är ett mycket hett ämne just nu. Många företag vill skapa nya gränssnitt och göra sina äldre system tillgängliga via mobilkanalen, och rusar rakt in i… ja in i vadå?

Om satsningen inte är genomtänkt och planerad finns risken att hamna i kostnadsdrivande fällor, t.ex. vad gäller fördyrad förvaltning och ett fragmenterat systemlandskap. Vi reder ut några av de punkter som bör tas med i planeringen innan en mobilsatsning i en enterprisemiljö påbörjas.

Vi går igenom de väsentligaste skillnaderna mellan olika angreppssätt och plattformar. När skall man välja den ena plattformen framför den andra? Vad kan dessa val innebära med avseende på bland annat säker kommunikation, underhåll och distribution? Hur säkrar man kvaliteten med hjälp av automatiserade funktionella tester av appar?

Ladda ner presentation

Kommentarer