Frukostseminarium: Vägen till molnet - ta de första stegen redan idag

2017-05-31

Frukostseminarium: Vägen till molnet - ta de första stegen redan idag

Molnteknik kan ge många fördelar såsom skalbarhet, elasticitet och hög driftssäkerhet - allt till en väsentligt lägre kostnad än motsvarande traditionella driftsalternativ. På seminariet kommer vi berätta om olika typer av molnlösningar och visa hur man stegvis kan införa molnteknik i existerande applikationer.

Vi börjar med att gå igenom grundläggande koncept och ger en kortfattad marknadsöversikt för att sedan belysa vilka fördelar molnteknik kan ge jämfört med ett traditionellt datacenter. Vidare kommer vi beröra potentiella problem och fallgropar.

Under andra halvan demonstrerar vi hur du redan nu kan börja utnyttja molnteknik i befintliga IT-lösningar. Genom att utöka/komplettera existerande IT-landskap “on-premise” med molnbaserad funktionalitet - en så kallad hybridlösning - blir det enkelt att ta de första stegen och dra nytta av de många fördelar som molnet erbjuder.

Seminariet riktar sig till arkitekter, utvecklare, IT-chefer, IT-strateger och alla andra som vill få en praktisk orientering om molnteknikens möjligheter.

  • Plats: Callista, Fabriksgatan 13, Göteborg

  • Tid: onsdag 31 maj kl. 07:30 - 09:00

Frukost serveras från kl. 07:30, seminariet pågår mellan 08:00 - 09:00. Seminariet är kostnadsfritt.

Anmäl dig här

Antalet platser är begränsat - vänligen meddela oss om du får förhinder.