Releaseparty för höstens hetaste bok om microservices

2019-10-24

Releaseparty för höstens hetaste bok om microservices

Träffa författaren Magnus Larson och få möjlighet att vinna ett exemplar av boken

Anmäl dig här

Kom till Callista och hjälp oss att fira att höstens hetaste bok om microservices nu har släppts.

Microservices har blivit ledordet som beskriver en arkitektur där en mängd olika mindre komponenter samverkar med varandra för att tillsammans leverera avancerad funktionalitet. Mindre beståndsdelar med tydliga ansvarsområden blir lättare att utveckla och underhålla, och olika delar av applikationen kan skalas för att lättare möta ändrad last.

Magnus Larsson har ju under lång tid ägnat stor energi åt att bygga upp kompetens kring microservices, och han har nu samlat sin kunskap och erfarenhet i denna bok. Eller som Magnus själv uttrycker det:

“Detta är boken jag skulle velat ha när jag startade
utforska microservices för fem år sedan”

Boken innehåller en grundlig genomgång av microservicearkitekturen och dess fördelar och utmaningar. Samtidigt ger den en praktisk vägledning på resan mot microservices med många kodexempel som kan laddas ner och köras.

Den är en idealisk guide för de som ligger i startgroparna eller redan håller på att bryta ner sina stora monolitiska system i mindre beståndsdelar för att få bättre struktur och effektivitet i applikationerna.

Varmt välkommen!

Mer information om boken

Plats: Callistas kontor, Fabriksgatan 13, Gårda

Tid: torsdag 24 oktober kl.17.00 - 20.00

Hur: Mingel med kylda drycker och lättare tilltugg. Intervju med Magnus om bokens tillkomst och innehåll ca kl. 18.00. Utlottning av böcker och möjlighet att köpa signerade exemplar till förmånligt pris.