Frukostseminarium: Machine learning på Javaplattformen

2019-09-12

Frukostseminarium: Machine learning på Javaplattformen

Inled hösten med en spännande teknikfrukost – lär dig hur du kan införa Machine Learning och Deep Learing i applikationer som körs på Javaplattformen

Anmäl dig här

I slutet på januari i år äntrade David scenen på utvecklarkonferensen Cadec 2019 för att tala om en av sina största passioner – maskininlärning. Denna konferens, som körs i både Stockholm och Göteborg för totalt ca 500 åhörare, gav ringar på vattnet. Så i maj bjöds David in som talare i samma ämne på utvecklarkonferensen DevSum19. Nu vill vi på Callista ge alla AI-intresserade Javautvecklare, som missade dessa två tidigare event, en ny chans att komma och låta sig inspireras.

Seminariet handlar om de möjligheter som finns för en Javautvecklare att relativt snabbt kunna bygga en fungerande Machine Learning applikation på JVM:en med hjälpa av ramverket Deeplearning4j.

Förutom en överflygning av de några av de vanligaste utmaningarna med att ta fram en maskininlärningslösning dyker David även ner i konkreta exempel på hur man bygger en fungerande applikation.

Seminariet riktar sig till arkitekter och utvecklare som vill få konkreta exempel på hur man kan bygga en Machine Learning applikation i den miljö där man känner sig mest hemma – JVM:en.

Plats: Callistas kontor, Drottninggatan 55, Stockholm

Tid: torsdag 12 september kl. 07:30 - 09:00

Frukost serveras från kl. 07:30, seminariet pågår mellan 08:00 - 09:00. Seminariet är kostnadsfritt.

Antalet platser är begränsat - vänligen meddela oss om du får förhinder.


Om talaren – David Ström

David Ström

David Ström är en Javautvecklare och arkitekt med ett brinnande intresse för AI. David anser att maskininlärningsalgoritmer kan öka värdet av den mjukvara vi utvecklar. David är övertygad om att alla som är intresserade kan lära sig det som behövs för att kunna implementera maskininlärningsalgoritmer och använda dem i sina nuvarande projekt.