Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Anders Forssell

Vår första helt digitala bootcamp genomförd

// Anders Forssell

Kompetensutvecklingen måste fortsätta även om omständigheterna just nu gör att vi inte kan träffas fysiskt i någon större utsträckning. Därför körde vi höstens bootcamp helt digitalt via Zoom och Slack. Det jobbades på ordentligt och vi fick fram så mycket “findings” att vi fick ägna ett helt kompetensmöte åt redovisning för att hinna dela med oss av allt. Men vi saknade naturligtvis litet av det gung-ho och umgänge med kollegorna som en traditionell Callista bootcamp IRL brukar erbjuda.

bootcampwc20201105.jpg

Bland ämnena som utforskades denna gång kan nämnas ARC42, AsciiDoc, AWS Amplify, AWS CDK, AWS Step Functions, BadgerDB, Chatbot, F#, Figma, Go & Kafka, GralVM, Helm, Istio, Jetpack Compose, Kotlin coroutines, Kubernetes, Minikube, PlantUML, Quarkus, RSocket, Rust, Scala 3, Spring Boot, Spring Data R2DBC, stencil.js, Vue.js, Web Components, WebFlux och ZIO

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer