Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Anders Forssell

Succé för Cadec 2023

// Anders Forssell

Cadec23Collage.jpg

Nu har vi genomfört Cadec både i Stockholm och Göteborg och kan konstatera att ingenting går upp mot att få presentera inför en levande publik. Det blir en speciell laddning och nerv när publiken finns där framför en. Och att kunna träffas och mingla vid fika och After Cadec är oslagbart.

Denna gång hade vi totalt drygt 500 anmälda deltagare och vi fick bra respons från besökarna – enligt utvärderingen tyckte 93 % att konferensen som helhet var Bra eller Mycket Bra. Vi riktar ett stort tack till alla som var med och gjorde konferensen till en minnesvärd händelse.

Presentationsmaterialet från Cadec kommer att publiceras på vår hemsida inom kort. Vi kommer även att tillhandahålla inspelningar av föredragen litet längre fram. Det blir också en bloggpost om vår Tech Radar Light med en detaljerad genomgång och analys.

Vi ser redan fram emot Cadec 2024 och hoppas att vi träffas då.

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer