Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Anders Forssell

Rekordstort intresse för Cadec 2024

// Anders Forssell

cadec2024collage.jpg

I januari anordnade vi vår utvecklingskonferens Cadec för 23:e gången och i år var intresset större än någonsin med närmare 600 anmälda deltagare totalt. Cadec ges i två upplagor – Stockholm och Göteborg – och på båda ställena håller vi till en av Filmstadens biosalonger som erbjuder den bästa tänkbara inramningen för konferensen.

Nytt för i år var att deltagarna hade möjlighet att ställa frågor till föredragshållarna. Frågorna matades in i vår nya Cadec-app där alla deltagare också kunde rösta fram de mest intressanta frågorna som sedan besvarades i direkt anslutning till varje presentation. Det kom in många bra frågor och vi hann tyvärr bara ta upp ett fåtal under konferensen, men planerar att svara på fler i en kommande bloggpost - så håll utkik.

Med start denna veckan börjar vi publicera presentationsmaterialet från Cadec. Längre fram kommer vi även att tillhandahålla inspelningar av föredragen.

Nu fyller vi på batterierna ett tag innan vi börjar uppladdningen för Cadec 2025 - hoppas att vi ses då.

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer