Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på LinkedIn

Callista medarbetare Jan Västernäs

Kickoff 2024

// Jan Västernäs

Vi har haft kickoff i Falköping. Det är väl inte den mest välkända konferensorten men visade sig vara ett guldkorn. Vi bodde på anrika Mössebergs kurort och kan nog instämma i ders egen beskrivning “En vistelse på Kurorten Mösseberg är en resa i tiden. Ända sedan 1867 har vårt hotell varit en plats för rekreation och inspiration. Som gäst hos oss blir du en del av en exklusiv, historisk skara – här har celebriteter sökt sin tillflykt under mer än ett sekel.” Det gick smidigt att åka dit med tåg både från Stockholm och Göteborg. Mat och logi var i toppklass.

Det var fullt program där Anders Forssell som vanligt hade samlat upp alla höjdpunkter från det gångna året, vilket visade sig vara ganska många. “Rent-a-wreck” i Visby var en av dem.

Dessutom fick vi träffa vår senaste rekrytering Albert Andersson som börjar senare i höst. Martin Holt var tillbaka efter några års dansk exil och det känns också väldigt kul.

Några som hade lagt in en extra insats och tagit en certifiering uppmärksammade vi också.

Vi gick igenom våra nya strategiska mål och blickade framåt mot vad kommande år kommer att innebära, det blir lite nyheter som vi kan återkomma till senare. En sak som händer snart är att vi byter affärssystem till Rexor som är ett svenskt system utvecklat av ett lite mindre agilt företag och känns som det passar oss perfekt vad gäller storlek och funktion.

Som vanligt var kickoffen startskottet för Cadec-planeringen och det blir spännande att se hur den processen utvecklar sig. Vi lyssnade även på Patrik Blommaskog i ett bejublat framträdande i traditionen “Föredraget som ingen bett att få höra”.

Det fanns även tid för lite kompetensutveckling som vi genomförde genom att lyssna på olika föredrag i mindre grupper och diskutera innehållet med kollegorna.

Många valde att besöka Falbygdens Osteria och det var mycket uppskattat.

Några utnyttjade den fina anläggningen på mösseberg för cykling, löpning eller vandring.

Vid varje kickoff brukar vi visualisera något som Callistas varumärke står för. I år tryckte vi på att Callista sticker ut och går genom rutan, vilket illusteras på följande sätt.



Vädret var bra och stämmningen på topp. Tror alla kom hem med lite ny energi ! Vi ser positivt på framtiden.

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer