Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Christian Hilmersson

Nationella E-hälsodagen 2016 och snöstorm

// Christian Hilmersson

Jag var i Stockholm i förra veckan för att delta på Nationella E-hälsodagen. Ett välordnat och trevligt event med möjlighet att se vad som är på gång och nätverka med kollegor i branschen. Såg även fram emot att lyssna in vad regeringen ser framför sig inom e-hälsoområdet de närmsta åren då hälsominister Gabriel Wikström var på plats för att tala.

Så var det ju det här med snöstorm… Hela Stockholm stod lamslaget inför det faktum att det dragit in ett ordentligt snöoväder under natten. Detta gjorde att jag blev sittandes i trafiken och istället fick ägna början av dagen åt att diskutera Donald Trumps oväntade seger i presidentvalet samma morgon med en trevlig taxichaufför från Italien, samt lära mig det mesta om diverse genvägar från Arlanda till Solna. När brandlarmet gick i slutet av dagen och hela Aula Medica fick utrymmas kändes det som att det var dags att försöka ta sig hemåt igen. Anlände hemmet strax efter midnatt ett litet äventyr rikare.

Missade tyvärr början av dagen p.g.a. förseningarna men som tur var spelades föredragen in och finns att beskåda i efterhand hos E-hälsomyndigheten https://ehalsomyndigheten.solidtango.com

Mer info om Nationella e-hälsodagen hittar man här https://www.ehalsomyndigheten.se/nationella-ehalsodagen

Givet förutsättningarna blev det ändå en mycket givande dag, ser fram emot ett spännande e-hälsoår 2017!

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer