Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Magnus Larsson

SOI Toolkit – Turboladdad Mule-utveckling Presentation

// Magnus Larsson

Presentation från Callista Developer's Conference 2011

Mule ESB har på kort tid etablerat sig som den ledande integrationsplattformen baserad på öppen källkod, med över 2500 affärskritiska tillämpningar i skarp drift och miljontals nedladdningar. Några av fördelarna med Mule ESB är möjligheten att med korta ledti- der skapa lättviktiga och flexibla lösningar, utan att ge avkall på robusthet och prestan- da. Men inga produkter fungerar utan en väl genomtänkt arkitektur och ett effektivt verk- tygsstöd. Därför har projektet SOI Toolkit startats. SOI Toolkit är ett öppen-källkodsprojekt för att snabbt komma igång med Mule ESB. SOI Toolkit innehåller bland annat källkodsgeneratorer och färdiga komponenter för ett antal integrationsmönster. Oavsett komplexiteten i en integration ges fullt stöd för testdriven utveckling. Föredraget ger en översikt av SOI Toolkit och visar genom praktiska exempel hur man snabbt bygger lösningar för några vanliga integrationsmönster med Mule ESB.

Ladda ner presentation
Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer