Välkommen till Callista Enterprise blogg - här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad genom att följa oss på Twitter.
Callista Enterprise medarbetare Sofia Jonsson

Callisto - 10 Eclipse-projekt i ett paket

// Sofia Jonsson

Trött på att ladda ner “rätt versioner” av alla pluginer till Eclipse för att få ihop en fungerande utvecklingsmiljö varje gång det kommer en ny release av Eclipse? Kolla då in Eclipse Callisto! Callisto består av 10 fristående Eclipse-projekt som alla släpps enligt en gemensam release-cykel, vilket innebär att man som utvecklare är garanterad att projekten fungerar ihop.

Bland projekten finns bland annat Eclipse Web Tools Platform Project (WTP) och Eclipse Test and Performance Tools Platform Project (TPTP).

Som utvecklare väljer man att ladda ner valfria delar eller hela paketet, allt från en och samma plats. För mer ingående information om hur det fungerar rent praktiskt, se http://www.eclipse.org/callisto/discovery.php.

Tack för att du läser Callista Enterprise blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer