Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter.

Foto av Jan Västernäs

Ny konsult i Göteborg

// Jan Västernäs

Vi hälsar Andreas Tell välkommen till Callista. Andreas Tell är en mycket erfaren arkitekt inom Java och öppen källkod. Han kommer närmast från en befattning som chefsarkitekt för utvecklingsplattformen för Java hos sin tidigare arbetsgivare.

Foto av Katarina Askdal

Ny medarbetare i Stockholm

// Katarina Askdal

Välkommen Patrik Gustavsson

Den 1 april börjar Patrik Gustavsson hos oss på Callistas Stockholmskontor. Patrik är en mycket erfaren lösnings- och systemarkitekt som gillar att hänga med i teknik- och metodutvecklingens framkant. I Patriks verktygslåda återfinns arkitekturmönster, integrationsmönster, designmönster, arkitekturstilar, taktiker, mekanismer etc… men när tillfälle ges, programmerar Patrik gärna i såväl Java som .NET.

Foto av Jan Västernäs

Callista växer

// Jan Västernäs

Vi hälsar Fredrik och Martin välkomna till Göteborgskontoret Fredrik Kjellberg är en väldigt erfaren systemutvecklare/arkitekt med fokus på Java-området. Martin Hesslund har inte jobbat lika många år men är väldigt duktig. De börjar denna veckan i Göteborg
Foto av Anders Forssell

Nytt ramavtal med eHälsomyndigheten

// Anders Forssell

Callista Enterprise har tecknat ramavtal med eHälsomyndigheten avseende konsulttjänster inom IT-arkitektur. Avtalet ger myndigheten tillgång konsulter inom områdena verksamhetsarkitektur, lösningsarkitektur och mjukvaruarkitektur. I upphandlingen deltog totalt 16 företag, varav fyra blev utvalda att teckna avtal.

Foto av Jan Västernäs

Succe för ReactJS Meetup

// Jan Västernäs

Det kom c:a 55 deltagare till första meetupen kring ReactJS. I morse fanns det 75 intresserade men alla kunde inte komma, och det hade vi inte klarat av i lokalen heller.