Blogg

Välkommen till Callista Enterprise blogg - här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad genom att följa oss på Twitter.

Callista Enterprise medarbetare Jan Västernäs

Kickoff 2017

// Jan Västernäs

Vi har haft årets kickoff. Två inspirerande dagar i lantlig miljö i Skövde med ett späckat program. Som vanligt inledde Anders Forssell med en bejublad sammanfattning av året som gått. Sedan lyssnade vi på Mikael Nygren från ledarskapscentrum prata om ledarskap och medarbetarskap.

Callista Enterprise medarbetare Jan Västernäs

Ny konsult i Göteborg

// Jan Västernäs

Vi hälsar Andreas Tell välkommen till Callista. Andreas Tell är en mycket erfaren arkitekt inom Java och öppen källkod. Han kommer närmast från en befattning som chefsarkitekt för utvecklingsplattformen för Java hos sin tidigare arbetsgivare.

Callista Enterprise medarbetare Katarina Askdal

Ny medarbetare i Stockholm

// Katarina Askdal

Välkommen Patrik Gustavsson

Den 1 april börjar Patrik Gustavsson hos oss på Callistas Stockholmskontor. Patrik är en mycket erfaren lösnings- och systemarkitekt som gillar att hänga med i teknik- och metodutvecklingens framkant. I Patriks verktygslåda återfinns arkitekturmönster, integrationsmönster, designmönster, arkitekturstilar, taktiker, mekanismer etc… men när tillfälle ges, programmerar Patrik gärna i såväl Java som .NET.