Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Jan Västernäs

Per vann Apple TV

// Jan Västernäs

Nu är våra nya lokaler officiellt invigda. Tack till alla som kom och hjälpte oss med det. Vi hade en poängpromenad med ett antal kluriga frågor kring Callista. Per Norman från Origo Polarmatic lyckades bäst och vann förstapriset, en Apple TV. Några deltagare studerade ingående lappen som dokumentar koden till soprummet och vilka parkeringplatser vi har och undrade om det var en kuggfråga/utslagsfråga, de fick inget pris. All mat gick åt och stämningen var på topp.

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer