Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Katarina Askdal

Fullt hus på vår Go frukost

// Katarina Askdal

” Imponerande att trycka in så mycket material på en timme och ändå få det begripligt!” Så sammanfattade en av våra åhörare det uppskattade och välbesökta seminarium som Erik Lupander höll, för en vecka sedan på vårt Stockholmskontor. Ämnet för dagen var – Lean & mean, så skapar du en äkta microservice-arkitektur med Go.

Det är kul att intresset för Go är så stort och att vi fick se så många nya ansikten på kontoret denna novembermorgon. Missade du seminariet, så har du möjlighet att ta del av presentationen här, eller varför inte bara läsa några av Eriks intressanta bloggar kring Go

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer