Callista medarbetare Katarina Askdal

Katarina Askdal

Verksamhetsansvarig i Stockholm

Katarina har lång och gedigen erfarenhet av IT-branschen. Hon har under många år verkat inom ledande positioner inom såväl konsultbolag som på beställarsidan. Hennes bakgrund inom systemutveckling, metod och projektledning återspeglas i hennes arbete.

Idag ligger Katarinas fokus på försäljning och konsultledning. Hennes ledstjärnor är ständig förbättring och laganda.

Varför Callista?

För mig är det viktigt att arbeta på ett bolag med en tydlig inriktning och med bra värderingar. Callistas vilja att ligga i teknikens framkant i kombination med väl förankrade värderingar, som betyder något på riktigt, känns klockrent. Jag är mycket glad att jag fick chansen att vara en del i detta välkomnande bolag.

katarina.askdal@callistaenterprise.se

LinkedIn

Blogg

En energigivande kickoff i Omberg

// Katarina Askdal

Varje höst har vi en av våra viktigaste aktiviteter på Callista, nämligen höstkickoffen. Då ser vi bl.a. tillbaka på det verksamhetsår som gått och planerar för det nya. Vi brukar även kompetensutveckla oss inom diverse heta ämnen samt brainstorma fram grundidéerna till vår årliga utvecklarkonferens – Cadec. Men framför allt så ses vi, bägge kontoren, tillsammans. Och i år gjorde vi det igen, IRL, men med lite annorlunda stuk.

Medarbetare