Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Katarina Askdal

David talade på DevSum19

// Katarina Askdal

I fredags var det dags för David Ström, Callista, att äntra scenen på utvecklarkonferensen DevSum19 i Stockholm. Presentationen, som gick under namnet ”Machine Learning on the Java Platform”, tog avstamp i de möjligheter som finns för en Java-utvecklare att relativt snabbt kunna bygga en fungerande Machine Learning applikation på JVM:en. Möjliggöraren för detta är ramverket Deeplearning4j. Förutom en överflygning av de några av de vanligaste utmaningarna med att ta fram en maskininlärningslösning, så dök David ner i konkreta exempel på hur man med hjälp av Deeplearning4j kan överbrygga dessa utmaningar och faktiskt bygga en applikation utrustad med maskininlärning.

Ta del av Davids och några andra talares presentationer från DevSum19 här

Är du sugen att lära mer om ramverket Deeplearning4J? Läs här

David DevSum.png

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer