Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Jan Västernäs

Niklas inbjuden som talare till Digital Tranformation Meetup

// Jan Västernäs

Niklas har blivit ombedd att hålla ett föredrag om Machine Learning på en meetup som heter Digital Transformation Gbg den 6:e november.

I inbjudan kan man läsa

Den här gången välkomnar vi Niklas Antoncic på Callista som kommer att prata om AI, Deep Learning och Machine Learning. Vad är skillnaden, och vad behöver vi kunna och förstå för att kunna dra nytta av teknologin?

Machine Learning och AI har funnits i över 30 år, varför är det så hett nu? Vi försöker att reda ut begreppen och räta ut frågetecknen.

Niklas är en mycket erfaren arkitekt/utvecklare med 19 års erfarenhet från olika delar av mjukvaruindustrin, alltifrån små startups till stora projekt på globala företag. Niklas tror på domändriven design och älskar att uttrycka krav med hjälp av automatiserade specifikationer men framför allt, att koda.

På senare tid har Niklas fördjupat sig i machine learning och AI, områden han ser kan komma till stor nytta i allt fler praktiska tillämpningar.

Vi kommer att gå igenom:

  • Själva kärnan i inlärningen
  • Arbetsprocessen
  • Hur man verifierar resultaten
  • Att tänka på när man inför på ett företag

Så här roligt tycker Niklas att det skall bli !

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer