Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Jan Västernäs

2 meetups hos oss nästa vecka

// Jan Västernäs

Vi kommer hosta två meetups i Göteborg nästa vecka. Onsdag den 19:e februari blir det Go West som besöker oss. Erik Lupander kommer att vara en av talarna och berätta varför Golang kommer att erövra världen under 20-talet !

länk till meetupen

Torsdag den 20:e februari blir det i stället ReactJS. Stephen White kommer att prata om ett antal spännande saker : AWS, AWS Amplify, Lambda, DynamoDB, Serverless Framework, GraphQL, React Native, Expo, Reanimated

länk till meetupen

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer