Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Katarina Askdal

Två innehållsrika dagar på Jfokus

// Katarina Askdal

Den 4 till 5 februari så hängde flera av oss från Callista på Jfokus. Vi hade för andra året i rad en monter på plats och det var tredje gången som Magnus Larsson höll ett föredrag. Flera Callistianer deltog på själva konferensen, vilket vi nästan alltid gör. Hur var det då? Jo, det var kul, lärorikt och energihöjande.

Magnus hade ett välbesökt och mycket uppskattat föredrag innan lunch på tisdagen. Titeln på presentationen var ”Getting the best out of Spring Cloud, Kubernetes, and Istio” och missade du dragningen så kan du titta på den här.

Under bägge dagarna tog många konferensdeltagare chansen att träffa Magnus i vår monter på utställarbalkongen. Frågorna var många och besvarades med handfasta tips från föredragshållaren själv. Flera var även intresserade av Magnus nyskrivna bok i ämnet och vi sålde slut på de ex vi hade med oss, till specialpris. Om även du är intresserad av boken? Läs mer om den här.

Är du intresserad av att höra föredraget live i din organisation? Kontakta Katarina.

Sen är det ju alltid kul med lite aktivitet i montern. Årets tävling höjde adrenalinnivån rejält då det gällde att vara så snabb som möjligt på tangentbordet. En tävling som passar många parprogrammerande utvecklare - då det krävs hög koncentration, snabba fingrar och en förmåga att inte bli störd när någon tittar över ens axel. Många testade och de som gjorde det bra ifrån sig hamnade på ca 2000 poäng. Vinnande ur tävlingen gick Gabriel Özback, med över 5000 poäng. Stort grattis! Priset blev 2 st biobiljetter (vi på Callista har ju en förkärlek till just biosalonger). Vi lottade även ut ett antal biobiljetter till några av Gabriels utmanare.

Stort tack till alla er som stannade till och pratade med oss under dessa två dagar, utan er skulle det ha varit oändligt ensamt. Förhoppningsvis ses vi nästa år igen! Jfokus2020monter.png

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer