Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Katarina Askdal

Ny utsikt - samma adress

// Katarina Askdal

Nu har även Callista Stockholm flyttat till nya lokaler. Vi gjorde som kollegorna i Göteborg och flyttade inte särskilt långt. Vi uppskattar verkligen vårt centrala läge, så nu hittar ni oss några trappor upp i samma fastighet - Drottninggatan 55.

Kontoret är ljust och trevligt och passar fint för kommande kontorshäng. Har du vägarna förbi så kom gärna upp på en kopp kaffe/te eller varför inte sällskapa med en hämtlunch på vår mysiga innergård.

yard3.jpeg view.jpg kitchen.jpg

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer