Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på LinkedIn

Callista medarbetare Jan Västernäs

Elektrifieringen går framåt

// Jan Västernäs

Callista satsar på elbilar. Vi har ett stort teknikintresse och är också intresserade av att värna om klimatet. Det har resulterat i att många medarbetare har valt laddhybrider som tjänstebil, men de sista månaderna är det rena elbilar som dominerat!

Vi har inom några månader (när alla leveranser kommit) 5 rena elbilar, 7 laddhybrider och 5 fossilbilar. Det rena elbilarna är Renault Zoe, VW ID.4 och en Polestar 2. Trenden verkar helt klar att nu kommer elbilarna på bred front.

Under pandemin har vårt resande sjunkit dramatiskt och det är ju också en positiv sak ur miljösynpunkt. Känns som distansarbete har blivit mer accepterat och är här för att stanna, förhoppningsvis med en blandning av fysisk närvaro vissa dagar framöver. Och då kör vi dit på el.

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer