Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Anders Forssell

Ännu en ny medarbetare i Göteborg – välkommen Marcus Cedergren

// Anders Forssell

Vi är glada och stolta att idag få hälsa Marcus Cedergren välkommen till Callistas kontor i Göteborg. Marcus är en arkitekt och fullstackutvecklare med gedigen erfarenhet som konsult. Han har stor kunskap inom Javaplattformen och hög kompetens inom frontend där Marcus under många år arbetat med ett brett spektrum av ramverk och teknologier. Marcus har också en passion för design och att skapa system som sätter användarnas behov i centrum.

Läs mer om Marcus här.

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer