Callista medarbetare Marcus Cedergren

Marcus Cedergren

Mjukvaruarkitekt, Systemutvecklare, Frontendspecialist

Marcus är en erfaren fullstackutvecklare som under 20 år som konsult har skapat framgångsrika lösningar i flera olika branscher - ofta i rollen som utvecklare men även som kravanalytiker och arkitekt.

Med sin långa erfarenhet av webbtekniker och passion för system med hög användbarhet fungerar han ofta som en brygga mellan affärsmässiga prioriteringar, teknikens möjligheter och slutanvändares behov.

Varför Callista?

Jag hade tidigare arbetat tillsammans med flera konsulter på Callista och märkte vilket engagemang och härlig gemenskap dom hade. Som företag är Callista stora nog att ha musklerna att kunna satsa på sina anställda men samtidigt små nog för att alla skall synas. Jag kände också att jag delade deras värderingar och syn på kompetensutveckling - så när möjligheten att bli en del av Callista presenterade sig behövde jag inte fundera länge!

Blogg

Building Framework Agnostic WebComponents with stencilJS - Part 2

// Marcus Cedergren

In part 1 of this two part blog, we developed a simple webcomponent using only plain javascript, css and html. In this second part we will explore how the stencil.js toolchain can help us author components and ease integration in some of today’s popular frameworks.

Medarbetare