Callista medarbetare Marcus Cedergren

Marcus Cedergren

Mjukvaruarkitekt, Systemutvecklare, Frontendspecialist

Marcus är en erfaren fullstackutvecklare som under 20 år som konsult har skapat framgångsrika lösningar i flera olika branscher - ofta i rollen som utvecklare men även som kravanalytiker och arkitekt.

Med sin långa erfarenhet av webbtekniker och passion för system med hög användbarhet fungerar han ofta som en brygga mellan affärsmässiga prioriteringar, teknikens möjligheter och slutanvändares behov.

Varför Callista?

Jag hade tidigare arbetat tillsammans med flera konsulter på Callista och märkte vilket engagemang och härlig gemenskap dom hade. Som företag är Callista stora nog att ha musklerna att kunna satsa på sina anställda men samtidigt små nog för att alla skall synas. Jag kände också att jag delade deras värderingar och syn på kompetensutveckling - så när möjligheten att bli en del av Callista presenterade sig behövde jag inte fundera länge!

Blogg

KotlinConf 24

// Jesper HolmbergMarcus CedergrenNiclas BentleyPeter Larsson

KotlinConf 2024 ägde rum i Köpenhamn den 22-24 maj och var en stor succé. Med över 2 000 deltagare från hela världen, 102 talare och 77 sessioner, var konferensen en guldgruva av information och inspiration för alla som är intresserade av Kotlin. Från Callista var vi ett gäng som hade några inspirerande dagar i Köpenhamn - här kommer en första presentation av några intressanta föredrag.

Medarbetare