Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Jan Västernäs

Callista växer - nu är vi 40

// Jan Västernäs

Under det sista halvåret har vi utökat vår verksamhet med 5 nya konsulter. De representerar en härlig blandning av ungdomlig framåtanda och gedigen erfarenhet. Det gör att vi nu är sammanlagt 40 medarbetare och det tycker vi är väldigt roligt!

Man kan säga att det representerar inte någon dramatisk expansionstakt med tanke på att vi hållit på i 20 år, men det beror kanske på att vi alltid prioriterar att få in personer som passar in hos oss och som kan tillföra något extra.

2020 innebar ju en del turbulens bland de olika projekt som vi jobbar med, men vi lyckades ganska snabbt hitta andra uppdrag hos nya och gamla kunder. Det ekonomiska resultatet under senaste bokföringsåret var i princip identiskt med året innan och det är vi mycket nöjda med.

Vi är också tacksamma för att ha fått förnyat förtroende att leverera tjänster till våra kunder. Vi har c:a 25 olika kunder som återkommer regelbundet. Detta innebär också att vi har en bra spridning på våra projekt som finns både inom offentlig och privat verksamhet. Vår kompetens inom teknik och arkitektur är intressant för de flesta branscher och vi har en mängd olika branscher representerade bland våra kunder. Som mest svarar en enskild kund för 13-14% av vår omsättning under ett år.

Sammanfattningsvis tycker vi att det går väldigt bra för oss och vi ser mycket positivt på utvecklingen framöver.

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer