Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på LinkedIn

Callista medarbetare Katarina Askdal

Äntligen kunde vi ses!

// Katarina Askdal

Även denna höst fick vi njuta av en kickoff tillsammans. Vi körde ett liknande koncept som förra året, Coronasäkert och mittemellan Stockholm och Göteborg. Tittar man på kartan så blir valet ganska självklart – Vadstena.

slott.jpg

Vilken vacker liten ort! Vädergudarna var med oss och Vadstena visade sig verkligen från sin absolut bästa sida. Vi hade mycket att ta igen, efter så lång tid med mestadels hemarbete, digitala möten och AW:s. Det var en ynnest att få träffa alla sina kollegor igen och extra kul att få välkomna så många nya medarbetare som börjat på Callista under pandemin. Uppslutningen på kickoffen var rekordhög.

Våra kickoffer inleds alltid med en tillbakablick, några visdomsord samt en film som vår VD, Anders Forssell, har skapat. I år var det inget undantag. Nyfiken, flexibel, stryktålig och robust, nu får även ni träffa – The Callista Guy.

Konferensdelen i programmet innefattade grupparbeten om våra nya strategiska mål samt brainstorming kring den kommande utvecklarkonferensen Cadec. Hela 91 st nya Cadec-uppslag ska nu under hösten kokas ner till en härlig anrättning som sedan ska serveras till dryga 500 kunskapstörstande åhörare i slutet av januari 2022.

Men allt var inte på blodigt allvar, vi hade även tid för att umgås. I år blev vi varmt mottagna på mysiga Vadstena Klosterhotell där vi både kunde bo, konferera, äta middag samt få tillgång till egen lokal för bl.a. biljard och kvällshäng.

anna.jpeg

Vi var bara i Vadstena dryga 24 timmar (lunch till lunch) men vi hann ändå med mycket. Det var inspirerande att få göra trevliga aktiviteter ihop. Vid vår sida hade vi vår lokale guide Jim från Experi event. Han höll bl.a. i en mycket uppskattad Padel-turnering, där Andreas Tell tog hem segern till slut.

padel.jpeg

Vi hade även ett antal oplanerade och planerade dopp när SUP-gänget paddlade fram på Vättern, samt en del frustration när ett gäng Callistianer testade golf på Vadstena golfklubb. Ja, ja jag talar för mig själv, alla var inte frustrerade, vissa var som vanligt briljanta.

sup.jpg

Sedan var det ganska många som lärde sig att Vadstena är platt och att någon hällt asfalt på pilgrimslederna. Så cykel var nog att föredra framför vandring, då fick man även se ganska mycket mer. Vi får inte glömma bort spa:arna, de verkade ha haft det nästan lite för bra.

golfspa.jpeg

Jag är så glad att denna kickoff blev av! Vad viktigt det är att ses i verkligheten lite då och då. Det är de små sakerna som räknas, inte de häftigaste aktiviteterna eller det coolaste resorna, utan de samtal som uppstår när man knyter vandrarkängorna ihop eller tar en öl efter bastun. Callista har hunnit fylla 20 år under pandemin, jag hoppas vi kan hålla på i minst 20 år till!

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer