Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på LinkedIn

Callista medarbetare Anders Forssell

Ännu en digital Cadec har nu sänts

// Anders Forssell

Nu har vi genomfört ännu en Cadec i form av en digital live-sändning. Denna gång blev det extra dramatiskt då vi råkade ut för ett strömavbrott mitt i, precis när Pär Wenåker just skulle börja berätta om hur WebAssembly fungerar under huven. Men vi lyckades veva igång maskineriet igen när strömmen kom tillbaka efter en halvtimma. Pär kunde fortsätta sitt föredrag som om ingenting hade hänt och vi kunde ta konferensen i mål som planerat.

Stort tack till alla talare, vår konferencier Andreas Tell, proffsen på studio tre14 och sist men inte minst alla ni som deltog och gjorde Cadec möjlig ännu en gång.

Inspelningar och presentationsmaterial från föredragen kommer att publiceras successivt här på Callistas hemsida under de närmaste veckorna, så håll utkik.

Vi blickar redan nu framåt mot Cadec 2023 och har stora förhoppningar om att då kunna köra eventet IRL och att kunna mingla med deltagarna på After Cadec.

Cadec2022Erik.jpg

stromavbrott.jpg

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer