Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Anders Forssell

Vi välkomnar Marcus Björklund till Callista

// Anders Forssell

Vi har fått tillökning vid vårt Göteborgskontor och säger varmt välkommen till Marcus Björklund. Marcus börjar denna veckan och är redan igång med ett spännade uppdrag där han tillsammans med några kollegor arbetar med molnbaserad API-utveckling i större skala.

Marcus är en utvecklare och mjukvaruarkitekt med mångårig erfarenhet av affärskritiska tillämpningar. På senare tid har han fokuserat på molnteknik och har erfarenhet av flera olika molnplattformar, mikrotjänster och API-design. Marcus har även kompetens gällande drift, övervakning och verktyg i molnmiljö.

Här hittar du mer information om Marcus.

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer