Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Jan Västernäs

Vi har haft kickoff

// Jan Västernäs

Vi träffades i Alingsås vilket ligger bra till kommunikationsmässigt för Stockholm och Göteborg. Grand Hotell Alingsås höll oss nöjda och glada med mat, dryck och konferenslokal med discokulor. Eftersom Alingsås är caféstaden var vi även ute och testade på det.

Som vanligt började vi planera nästa års Cadec januari 2023 och vi satsar i år på att det blir en fysisk Cadec. Vi gjorde också en del andra grupparbeten kring kompetensutveckling och vår företagskultur.

Givetvis fanns det även plats för lite rörliga aktiviteter. Padel, disc-golf och SUP stod på schemat denna gång. På det hela taget fullmatade 24 timmar med god stämmning. Blev också tillfälle att jämföra sitt hemmabyggda tangentbord med kollegornas :-)

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer