Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Katarina Askdal

Cadec är bäst på bio!

// Katarina Askdal

I torsdags fick vi en härlig eftermiddag tillsammans med våra vänner i branschen på Filmstaden Sergel i Stockholm. Jag är så oerhört stolt över mina Callista-kollegor som ställer sig inför en sådan initierad och tekniktung publik och presenterar spännande tekniska lösningar samt livekodar på bioduken.

Sen kommer vi till mingelbiten. Vilken skillnad, så mycket roligare live! I två år har jag nu minglat med sig själv framför skärmen på hemmakontoret. Det är inte så kul. Nu fick jag chansen att prata med många trevliga människor på såväl fikat som under vår After Cadec (AW) på vårt kontor på Drottninggatan.

fika1.jpeg

fika2.jpeg

Ni som befinner er i Göteborg! Ta chansen, missa inte detta, imorgon (den 25 jan) kör vi Cadec på Bergakungen. Glädjen i att kompetensutveckla sig tillsammans sitter i länge! Och till er som inte kan/kunde komma – håll utkik på vår hemsida efter filminspelningen.

Jag tycker att några av vår gäster sammanfattade eventet bra. Personligen ser jag redan fram emot Cadec2024.

Mycket bra. Hög kvalitet på presentationerna, och bra spridningen på ämnen. Bra lokal. Bra längd med en halvdag.

Det var rätt spot-on vad gäller teknikområden som är heta så i början av 2023. Kul och lärorikt.

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer