Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på LinkedIn

Callista medarbetare Katarina Askdal

Välkommen till Callista - Najod Strömbom

// Katarina Askdal

När Najod kliver in i rummet – då går solen upp. I förra veckan började hon på vårt Stockholmskontor. Najod har en gedigen bakgrund som utvecklare och det, tillsammans med hennes öppna sinne och nyfikenhet, gör att hon passar perfekt hos oss.

Vi tycker att det är oerhört roligt att Callista fortsätter att växa, även om det är i en ganska långsam takt. Vi vill hitta rätt kollegor och vi vill att de vi anställer ska känna att de har hittat rätt bolag. Dessa parametrar stämde väl in i samband med anställningen av Najod. Mer information om Najod hittar du här.

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer