Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Katarina Askdal

Kod, svett och glädjetårar

// Katarina Askdal

I år tog vi ett gemensamt beslut att konferera i Sverige. Och vilken konferens det blev! Vi samlade hela gänget (ca 40 st) i Båstad, där vi bodde på trevliga Hotel Riviera Strand. Skåne visade sig från sin bästa sida och då detta var redan i maj så blev det en fin försmak av sommaren.

Vi kombinerade kompetensutveckling och grupparbete med ett antal trevliga aktiviteter, vissa var lite lugnare än andra.

vin.png

För oss på Callista är samarbete och laganda avgörande för att vi ska kunna prestera på topp. De mest effektiva sätten att uppnå detta är genom att jobba tillsammans och att ha roligt tillsammans.

grupp.png

Vi tycker om att röra på oss. Att inkludera fysik aktivitet som en del av den sociala gemenskapen har en rad fördelar. Det främjar inte bara hälsa och välbefinnande, det ökar även förtroende och tvättar bort eventuella hierarkier. Valet av fysiska aktiviteter varierar en hel del, då vi gör sånt som vi tycker om att göra eller har drömt om att testa på. Och vi är alla olika, så här kommer ett axplock av ”roligt”.

berg.png

kite.png

Nu är sommaren här och semestern hägrar. Jag ser redan fram emot att träffa detta härliga gäng till hösten igen.

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer