Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Katarina Askdal

En inspirerande kickoff i vackert höstväder med 70-tals inramning

// Katarina Askdal

I september varje år träffas alla på Callista för en gemensam höstkickoff. På senare tid har vi aktivt sökt platser som ligger mittemellan Göteborg och Stockholm – och denna gång landade vi på toppen av berget Billingen i Skövde.

Hotellet Billingehus är nyrenoverat men andas fortfarande 70-tal, vilket är lite coolt även för de av oss som växte upp med de trendiga tonerna av orange och brunt. Oavsett färgval så var rummen mysiga, sängarna sköna, och läget perfekt, både när det gäller restid och närheten till Billingens friluftsområde.

grupp.png

En återkommande punkt på agendan är att utveckla vilka föredrag som den kommande utvecklarkonferensen – Cadec – ska innehålla. Och oj, vad många idéer det finns denna höst. Magkänslan säger att vi kommer att ha ett fullspäckat program även denna gång, och jag ser redan fram emot den 18 januari 2024 då vi kör i Stockholm, och den 24 januari då det är grande finale i Göteborg.

Men själva kickoffen innefattade så mycket mer än Cadec-förberedelser. Vi utvecklade vår kompetens, höll föredrag för varandra, tog upp frågor som vi tycker är intressanta att fördjupa under året och sist (men inte minst) så umgicks vi.

Vy.png

Eftersom vi gillar att vara utomhus, utnyttjade vi det natursköna berget på många olika sätt. Några åkte rullskidor, andra körde terränglöpning, ett gäng vandrade, medan andra njöt av utsikten från höghöjdsbanan eller fiskade i Hållsdammen.

fisk.png

Jag blir alltid full av energi när vi träffas allihopa, och det är väl just det som är tanken med en kickoff.

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer