Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Annica Sunnman Callista medarbetare Johannes Carlén

Open Source ESB - Något att ta på allvar? Presentation

// Annica Sunnman • Johannes Carlén

Presentation från Callista Developer's Conference 2007

Att ta steget mot en integrationsbaserad miljö kan ibland kännas som att bestiga berg. Kommersiella produkter erbjuder storskaliga lösningar med många medföljande tjänster som kan vara svåra att överblicka.

Idag har flera open source-communities byggts upp kring olika ESB-lösningar. Vi kikar på vilken funktionalitet en typisk open source-ESB erbjuder och utreder var mervärdet kan ligga hos en kommersiell produkt kontra open source. Kan en open source-ESB ses som ett realistiskt alternativ till de stora kommersiella produkterna?

Ladda ner presentation
Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer