Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Magnus Larsson

SOA med Open Source - Hur enkelt får det vara? Presentation

// Magnus Larsson

Presentation från Callista Developer's Conference 2009

Open source-produkter för att bygga tjänsteorienterade integrationslösningar har gått starkt framåt de senaste åren och börjar bli ett allt intressantare alternativ till etablerade kommersiella integrationsplattformar. Drivkrafter för att titta på open source-alternativ kan vara förväntan om lägre komplexitet, effektivare utveckling och underhåll samt inte minst kostnadsfria licenser…

Presentationen ger en kort översyn av marknaden för open source-baserade SOA-produkter inom några olika områden (såsom Web Service, Messaging, ESB, Orkestrering av tjänster samt Registries för tjänster), och visar även några konkreta exempel.

Ladda ner presentation
Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer