Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på LinkedIn

Callista medarbetare Johannes Carlén

Stripes Framework – Dags att dra upp huvudet ur sanden Presentation

// Johannes Carlén

Presentation från Callista Developer's Conference 2009

“Äntligen en ersättare till Struts!” Ett uttryck vi hört förut, eller åtminstone stundtals önskat att vi kunnat ropa ut. Är du trött på webbramverket Struts finns nu en enkel migreringsväg. Stripes Framework bygger vidare på samma koncept, men fokuserar mer på enkelhet och testbarhet. Dessutom erbjuds en väg att ta tillvara befintlig kompetens genom likheter i programmeringsmodellen. Vi delar med oss av våra erfarenheter och visar på ett bra alternativ där det är möjligt att ersätta Struts utan att behöva lära om.

Ladda ner presentation
Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer