Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på LinkedIn

Callista medarbetare Niklas Gustavsson

HTML 5 Presentation

// Niklas Gustavsson

Presentation från Callista Developer's Conference 2010

HTML är kanske det mest spridda dataformatet är världen. Det har inte förändrats på över tolv år. Under tiden har utvecklingen, och utvecklarna, snabbt sprungit vidare. Många försök har gjort att sätta plåster på de skavsår som uppstått där friktionen varit som värst, men först nu har man gått till grunden med problemen. HTML5 är på väg att standardiseras.

HTML5 ger lösningar som möter det behov av bearbetning i klienten som finns hos avan- cerade, webbaserade applikationer med rik grafik. I denna presentation så möter vi nya vänner som Web Sockets, Web Workers, Canvas och offline stöd. För dig som skräms av att se rå HTML, ta med en kudde.

Ladda ner presentation
Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer