Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på LinkedIn

Callista medarbetare Björn Beskow

Kod som är värd något Presentation

// Björn Beskow

Presentation från Callista Developer's Conference 2011

Agil projektstyrning och testdriven utveckling (TDD) hjälper oss att leverera väl designad, väl strukturerad, robust och pålitlig kod med hygglig förutsägbarhet och träffsäkerhet - de hjälper oss att bygga mjukvaran rätt. Ändå misslyckas vi ofta med att leverera det kunden vill ha. Vad är det som saknas?

Testdrivet kravarbete, agil acceptanstestning och BDD är olika namn på samma företeelse: Använd styrkorna i det agila arbetssättet (transparens, snabb feedback, kompromisslös automation) för att tillsammans med kund säkerställa det allra viktigaste: Att bygga rätt mjukvara.

Ladda ner presentation
Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer