Callista medarbetare Björn Beskow

Björn Beskow

Arkitekt, teknisk projektledare, senior utvecklare, mentor

Björn har en gedigen erfarenhet av mjukvaruprojekt inom såväl privat som offentlig sektor och inom ett flertal brancher. Hans specialitet är komplex mjukvaruarkitektur, där han ofta har både en ledande och en utförande roll. Björn brinner även för kvalitetssäkring och testautomation, och jobbar ofta även som coach i agila metoder. Han är en uppskattad talare och framträder ofta på olika seminarier och konferenser som t.ex. Cadec, SDC och JavaZone.

Varför Callista?

Callista har för mig alltid varit kombinationen av hängivenhet för kompetens och personlig utveckling parat med ett kompromisslöst fokus på kundnytta, på att faktiskt göra skillnad. Personer jag beundrade och som inspirerade mig fick mig att en gång söka mig dit. Det har för mig inneburit snart två decennier av utmaningar och utveckling, och jag påminns ständigt om hur mycket det finns kvar att lära och göra.

Blogg

Acceptanstestning anno 2024: Karate DSL Presentation

// Björn Beskow

Presentation från Cadec 2024 Göteborg

Presentation från Cadec 2024 Stockholm

Automatisering av acceptanstester har varit ett återkommande tema på Cadec genom åren. Det är ofta svårt och kostsamt, men har kommit att bli en viktig framgångsfaktor för storskaliga mikrotjänst-arkitekturer och en förutsättning för kontinuerlig driftsättning.

Medarbetare