Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Jonas Behmer

API:er för moderna klienter med Grails 2.3 Presentation

// Jonas Behmer

Presentation från Callista Developer's Conference 2014

De API:er som våra applikationer publicerar behöver stödja en allt bredare flora av användare. Allt från det senaste JavaScript-ramverket till olika mobiltelefoner och kanske är API:erna till och med publika. Dessutom har kraven på prestanda ökat och det ställer naturligtvis nya krav på vår arkitektur.

Jonas kommer visa hur Grails 2.3 löser denna uppgift genom sitt nya förbättrade REST-stöd och nya asynkrona programmeringsmodel som genomsyrar Grails hela vägen till till persisteringslagret. Grails stöder även en ny model för events genom Spring Reactor och Jonas kommer att visa hur allt detta hänger ihop och ger bättre prestanda och skalbarhet.

Är Groovy och Grails äntligen redo att ersätta Java även i de mest prestandakritiska applikationerna?

Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer