Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Joakim Kemeny

Rethink your frontend architecture Presentation

// Joakim Kemeny

Presentation från Callista Developer's Conference 2014

Användarna kräver allt mer av de applikationer de använder. De vill att de ska vara blixtsnabba, snygga och de vill kunna använda dem på vilken dator eller mobiltelefon som helst. Hur kan en modern arkitektur tillsammans med moderna tekniker hjälpa oss att skapa applikationer som lever upp till användarnas förväntningar?

Joakim kommer ta ett journalsystem som är byggt som en typisk webbapplikation i mitten av 2000-talet och guida er genom en demo där nya JavaScript-ramverk, en mer lättviktigt server och nya tekniker, såsom WebSockets, ger systemet en helt ny användarupplevelse. Han kommer att visa att det nya sättet att bygga applikationer dessutom ger en rad andra fördelar och till och med gör det möjligt att skapa nya typer av applikationer.

Förhoppningen är att denna presentation och demo kommer övertyga er om att vi har helt andra möjligheter när vi skapar applikationer idag och att det är dags att tänka om hur ni bygger er frontend.

Ladda ner presentation
Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer