Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Björn Beskow Callista medarbetare Peter Norrhall

Spring time för J2EE Presentation

// Björn Beskow • Peter Norrhall

Presentation från Callista Developer's Conference 2005

J2EE generellt och EJB speciellt har kritiserats för dess komplexitet. Alla applikationer behöver inte en fullskalig EJB server. Men kan vi överleva i en värld utan EJB:er, JNDI uppslagningar och deployment descriptorer? Hur ska vi hantera transaktioner, resurser och remoting?

Spring till din undsättning! Ramverket Spring är ett av flera lättviktiga EJB alternativ, som har fått uppmärksamhet på senare tid. I det här föredraget kommer Peter och Björn visa på hur Spring kan förenkla din utveckling av J2EE system.

Ladda ner presentation
Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer