Blogg

Här finns tekniska artiklar, presentationer och nyheter om arkitektur och systemutveckling. Håll dig uppdaterad, följ oss på Twitter

Callista medarbetare Magnus Larsson Callista medarbetare Mats Ekhammar

Var står Web Services idag? Presentation

// Magnus LarssonMats Ekhammar

Presentation från Callista Developer's Conference 2005

Mognaden har ökat avsevärt sedan Web Services introducerades för några år sedan. Samtidigt som Web Services används flitigt runt om i olika projekt finns det fortfarande en mängd oklarheter inom området. En mängd specifikationer har framkommit för att lösa olika delproblem, vissa har blivit accepterade som standarder.

Under denna presentation kommer vi att gå igenom några utvalda områden såsom interoperabilitet (WS-I), säkerhet (WS-Security), och affärsprocesser (BPEL). Vi kommer att sätta in dessa områden i sina sammanhang och samtidigt demonstrera användandet i ett exempelscenario.

Ladda ner presentation
Tack för att du läser Callistas blogg.
Hjälp oss att nå ut med information genom att dela nyheter och artiklar i ditt nätverk.

Kommentarer